美容院,美容課程,美容化妝品批發,護膚品,美容學校資訊

標題: 佐敦美容院頂讓 [打印本頁]

作者: carlywong    時間: 2010-12-9 15:30
標題: 佐敦美容院頂讓
近地鐵,樓上鋪,環境舒適,現兩個獨立房間,1廁所,1廚
因私人原因,連貨,連客全盤頂讓
現有儀器:7色LED2部,BIOCELL,鑽石磨皮,RF,爆脂,E光,衝擊波,BIO機,測脂磅
即頂即做,合創業人士,有意請電:92086618MS WONG
作者: hokeib    時間: 2010-12-18 21:12
我有興趣呢...請問可send詳細資料比我ma...tks..
hokei_b@yahoo.com.hk(suki)
作者: wing1116wing    時間: 2010-12-20 00:39
我有興趣...send詳細資料比我...
租金..頂手費??
terry88992002@yahoo.com.hk
作者: hsu    時間: 2010-12-31 22:51
靚裝,平租(一萬都唔駛),有客低。美容工具全齊!有意者請CALL:28030318  徐小姐
作者: yvonnemugi    時間: 2011-1-3 19:05
標題: hi
我想問頂手幾$~~??? 幾s租..出讓左未?

plz reply email: icy_ngahei@yahoo.com.hk
作者: hkubeauty    時間: 2011-1-30 17:22
請問頂出了沒有?如未頂出,請問頂手多少?租金多少?煩請回覆 hkubeauty@gmail.com
作者: glb08919    時間: 2011-2-15 16:03
租金..頂手費??
gloriatko@hotmail.com
作者: rosanne    時間: 2011-3-20 13:27
租金..頂手費??

rosanne1386@yahoo.com.hk

歡迎光臨 美容院,美容課程,美容化妝品批發,護膚品,美容學校資訊 (http://www.yesbeauty.com/) Powered by Discuz! X3.4