美容院,美容課程,美容化妝品批發,護膚品,美容學校資訊

標題: 我唔想要個包包面呀!!!help [打印本頁]

作者: dona161    時間: 2011-1-7 17:55
標題: 我唔想要個包包面呀!!!help
我唔想要個包包面呀!!!一到冬天呢著得多衫顯得我好肥咁..有咩方法整走包包面?
作者: Taitaimanchau    時間: 2011-1-7 18:01
去美容院整啦……雜誌咪有好多…你去睇下…不過記住搵間好D喎
作者: Taitaimanchau    時間: 2011-1-24 18:02
去打BOTOX囉
我之前都有去打
不過唔係打面….我係去打小腿
作者: dona161    時間: 2011-1-24 18:06
邊個???
作者: Taitaimanchau    時間: 2011-1-24 18:08
去個間做完出黎個效果幾好…價錢都接受..你去睇下價錢都唔算貴…..同埋D美容師又好好傾好NICE,唔會話好串
你去試下.... pm  me
作者: zangetsu    時間: 2011-10-25 19:57
見意有包包面打botox
botox可以收細返你D面部肌肉,令你有返個輪廓
有4-6個月效果
我聽講咋,打左5支up有機會永久效果
我識1間有$2千幾蚊,
botox唔係即時見效,要等2個星期
作者: sharon516    時間: 2012-2-15 21:51
我都打左botox
有1年效果
打左幾年了,今年冇打,都冇以前咁包了
作者: alicelai    時間: 2012-2-18 13:08
標題: 瑪瑙石+精油瘦面facial
您好,

本人也有包包臉的煩惱, 可能是年紀大了, 骨膠元流失, 幾年前發現自己的臉部輪廓開始發脹模糊, 幾經找尋, 發現利用瑪瑙石+精油沿淋巴線推刮及按摩會有修緊瘦臉的效果, 不靠科技, 全人手, 用料天然.  本人閒時會在家中替朋友做facial及body massage, 只限女賓, 享高度私穩, 單次收費, 絕不取巧.

如有興趣, 可登錄本人facebook : alicelai_8@hotmail.com 進行預約及了解.
作者: LAPRIME    時間: 2013-10-3 03:22
你可試淋巴瘦面法,玉石射頻。email 了解預約都得kingkingskysky@yahoo.com.hk

歡迎光臨 美容院,美容課程,美容化妝品批發,護膚品,美容學校資訊 (http://www.yesbeauty.com/) Powered by Discuz! X3.4