美容院,美容課程,美容化妝品批發,護膚品,美容學校資訊

標題: 减肥嘞喂~ [打印本頁]

作者: Adela    時間: 2011-1-11 15:06
標題: 减肥嘞喂~
有减肥经验嘅sis入嚟倾两句啦~
唔理有冇成功。。。
作者: Addison    時間: 2011-1-11 15:58
懶人鐘意減肥茶
作者: ChapmanGiselle    時間: 2011-1-12 09:54
其實真喺想好快減落嚟都系去翻D專門嘅機構好D,比如修身堂啊,Pearl de Beaute啊

作者: joycew0801    時間: 2011-10-8 13:43
我真係乜都試齊哂..哈哈...

咩藥都試過咁濟....木瓜瘦身.,..奇異果...
日本個D 藥試得最多...都冇反應既= =!!!!!!!

試過係YAHOO 買過隻藥食囉....(銀色包裝綠色貼紙)..
食完一星期減左3LB.,...諗住幾好啦...
食到第3個WEEK;...開始覺得個人成日好倦好頭痛...
(個陣仲要返大學...11點幾)....有日搭西鐵...
突然好暈...就訓低左冇左知覺....
之後入左廠...先知我血壓跳升到200/108左右..
個醫生仲問我係咪吸毒=口=!!!!!!!話我咁都唔死得(公立醫院D人真係好惡><)

去做機都試過......( 簽左個COURSE....錢就是這樣燃燒掉....><)
做運動又唔係成日有時間...

NOW 我做穴位埋線囉..我SEARCH 左好多資料..
千WA 張智霖個D 都做...咪睇下..

穴位埋線咁HIT 話係因為可以調理身體同埋減肥....
我去左間幾大既美容院....(忽週都推介)....佢個到寫明有試做價..唔SELL COURSE...唔駛額外加任何費用..
我499 篤左一次...NOW第5個星期.....TOTAL 減左11LB ...
未見反彈囉~

個註冊醫生話我血氣好虛....不通則痛...問我係咪M 黎會勁多同痛..
(事實上我真係成日咁....)但今個月我黎M ....冇痛到好似一路俾高踭鞋踩..
只係正常下面漲住既感覺....真係舒服左好多!!!!

都打算再做多次....
當調理身體啦..

人大左...唔敢再膽粗粗食個D 減肥藥..
入完廠先知驚...怕怕...
都係中醫針灸呢D 信得過....身體健康...健康瘦身最好

歡迎光臨 美容院,美容課程,美容化妝品批發,護膚品,美容學校資訊 (http://www.yesbeauty.com/) Powered by Discuz! X3.4