美容院,美容課程,美容化妝品批發,護膚品,美容學校資訊

標題: 想找分租或Freelance [打印本頁]

作者: CHRISN    時間: 2010-3-1 20:36
標題: 想找分租或Freelance
本人想找分租地方
作者: beauty4ever09    時間: 2010-3-3 13:16
大圍區are u ok?
作者: CHRISN    時間: 2010-3-3 14:45
想係kowloon
作者: happyrainbow    時間: 2010-3-4 00:34
原帖由 CHRISN 於 2010-3-1 20:36 發表
本人想找分租地方

佐敦區岩唔岩你?
作者: CHRISN    時間: 2010-3-6 13:33
都o.k.你send e-mail 比我chrisn418@yahoo.com.hk
例如: 拆脤形式....時間....
作者: yinkiwong    時間: 2010-3-10 11:30
原帖由 beauty4ever09 於 2010-3-3 13:16 發表
大圍區are u ok?

有意,但係大圍邊度
可以send啲資料給我嗎?
yhj69_babyfamily@yahoo.com.hk
作者: ritin    時間: 2010-3-12 11:03
有沒有香港區?
謝!
作者: youthful    時間: 2010-5-4 19:57
美客院現分租,  適合(美甲 , 腳底按摩)
九龍塘豪宅區, 高消費客人
有意電: 65711171 葉洽
作者: ahson    時間: 2010-5-10 18:22
中環美容院時租50元起,有意請電96994989陳小姐
作者: SBPalace    時間: 2010-5-10 20:58
旺角近油麻地, 地鐵站側, 新裝修. 獨立房,
租客可有獨立房門匙, 分單人房, 雙人房. 有意請電 97777427 葛小姐
作者: cwbsammi    時間: 2010-5-28 21:42
銅鑼灣Gel甲店可分美甲枱,折賬型式或時租$50up,有意電:81038378 sammi
作者: wingtakki    時間: 2010-7-4 19:49
標題: 炮台山美容商鋪分租
美容商鋪分租,  適合(美甲 , 按摩 , 美容)
炮台山交通方便,近地鐵,近車站
有意請 寄信息給我 / 可致電95397772雷小姐
作者: HEI    時間: 2010-8-23 10:59
小西灣區!60512348
作者: subeauty    時間: 2010-8-24 13:41
茘枝角/銅鑼灣Gel甲店可分美甲枱/美容房折賬型式或時租/月租,有意電:67129495
作者: PAOPAO    時間: 2010-8-25 17:57
標題: 回復 #1 CHRISN 的帖子
旺角西洋菜南街 ok 嗎 ? 你做咩行業 ?
作者: vicky_mua    時間: 2010-8-25 20:09
hi∼!旺角好景有無興趣?
2000/月交鎖匙任用甲檯/化妝檯!可小班教學,可練妝試妝!可擺野!如果識美甲及化妝,一個價錢2度任用,另外有客轉介,拆賬!
聯絡人:vicky93200392/51262897
作者: lulu    時間: 2010-8-27 17:53
旺角近地鐵站, 新裝修. , 包水電及管理費,
有意電 2374-2688
作者: vicky_mua    時間: 2011-3-27 22:07
旺角啊!新之城對面∼!
有意思睇地方mail我:vicky8981@hotmail.com
作者: micson    時間: 2011-3-30 22:39
標題: 可折賬 / 分租
灣仔銅鑼灣 (鄰近 Times Square)
Freelance / 分租均可, 有美甲枱.
有意請電 6687 3789.
作者: wingtakki    時間: 2011-4-4 19:06
近炮台山地鐵站,巴士站,小巴站,門口可有上落車,交通方便.

環境美觀,獨立房間,有浴廁.可共美容,化妝,按摩等!

租金便宜,工作上亦可相談合作.

有意請電郵至,wingtakki@yahoo.com.hk

近炮台山地鐵站,巴士站,交通便利,環境舒適,合美甲、化妝、美容、按摩,創業佳音,月租,

有意請致電98233862 ,雷小姐 !
作者: yoyo221    時間: 2011-4-26 01:32
標題: 回復 #5 CHRISN 的帖子
尖沙咀地鋪/樓上鋪隨你選擇...
可折賬型式或時租..
美甲枱/化妝..
yoyo221_hk@yahoo.com.hk
作者: Dorothy.T    時間: 2011-4-30 15:47
旺角美甲店可分租或折賬23885033
作者: Dorothy.T    時間: 2011-5-3 23:10
標題: 回復 #13 HEI 的帖子
旺角區ok Ma?有意可致電23885033洽
作者: ritin    時間: 2011-6-6 08:56
有沒有銅鑼灣或筲箕灣的?
作者: beauty629    時間: 2011-6-30 19:42
標題: 尖沙咀有獨立房出租
你是做美容, 美甲定係按摩? 可電郵給我christy8802@gmail.com
作者: miffytsang    時間: 2011-7-22 18:56
石硤尾,mtr出口地舖.岩唔岩??打比我90315701 可日租/月租/時租.睇你
作者: pikapikanails    時間: 2011-7-26 14:30
銅鑼灣時代付近, 可預約參觀 63900021.
www.pikapikanails.com
作者: pacific    時間: 2011-7-26 20:20
Mongkok u ok ma?
作者: beauty2011    時間: 2011-7-27 13:32
我有興趣美容房日租,地方:尖沙咀,銅鑼灣,中環,
如果請告之價錢,
請email 聯絡我,carrie95@ymail.com
Thanks !
作者: beauty2011    時間: 2011-7-27 13:33
我有興趣美容房日租,地方:尖沙咀,銅鑼灣,中環,
如有請告之價錢,
請email 聯絡我,carrie95@ymail.com
Thanks !

歡迎光臨 美容院,美容課程,美容化妝品批發,護膚品,美容學校資訊 (http://www.yesbeauty.com/) Powered by Discuz! X3.4