美容院,美容課程,美容化妝品批發,護膚品,美容學校資訊

標題: 特平!!九成新按摩床 美容床 美容儀器 $150起 [打印本頁]

作者: siuning    時間: 2008-11-14 15:25
標題: 特平!!九成新按摩床 美容床 美容儀器 $150起
特平九成新  $150起

按摩床 (12月才可取貨)
美容床 (12月才可取貨)
G5 ~ $500
溶脂燈 ~ $1000
超聲波機 ~ $100
手蠟機 ~ $150
PAT 機 ~ $300

等等...
歡迎來電查詢
8207-9900 陳小姐洽
(中午12時後聯絡)

作者: siuning    時間: 2008-11-19 11:22
push...  
作者: angelqueein    時間: 2008-11-19 23:35
G5  how much ,有相睇嗎..angelqueein@yahoo.com.hk
作者: siuning    時間: 2008-11-20 01:58
原帖由 angelqueein 於 2008-11-19 23:35 發表
G5  how much ,有相睇嗎..angelqueein@yahoo.com.hk

halo angelqueein,

G5 = $500

i take the photo for you, you check the email tomorrow.

thx.

^^
作者: siuning    時間: 2008-11-20 18:12
hihi,

我地影唔到相,如果你有興趣可以直接約時間上嚟睇。

^^
作者: lee    時間: 2008-11-20 19:48
Hello,
請問按摩床&美容床幾多錢? 有幾多張? 到那兒取? 請覆amelia1489@yahoo.com.hk
作者: siuning    時間: 2008-11-21 01:17
按摩床連頭枕 $200
美容床 $200

不過要12月我地搬嘅時候先可以攞,因為暫時我地仲用緊。

各一張。
作者: TINTIN    時間: 2008-11-26 12:49
按摩床(可否提供呎吋) 及是否可以摺疊手提,及到那兒取貨? 可否於12月頭到取?
請覆tine_byai@yahoo.com.hk

作者: beautyconcept    時間: 2008-12-1 18:12
標題: 回復 #1 siuning 的帖子
can u send me photos? and how much for the facial bed?
elsahl@yahoo.com
作者: beautyconcept    時間: 2008-12-1 18:14
標題: 回復 #1 siuning 的帖子
請問在那兒交收呢 ?
作者: yannyyeung0919    時間: 2009-2-1 22:05
g5機賣左未?

歡迎光臨 美容院,美容課程,美容化妝品批發,護膚品,美容學校資訊 (http://www.yesbeauty.com/) Powered by Discuz! X3.4