美容院,美容課程,美容化妝品批發,護膚品,美容學校資訊

標題: 銅鑼灣美甲店出讓美甲枱,櫈,美甲工具,gel,甲油 [打印本頁]

作者: bigwoman    時間: 2012-9-13 02:14
標題: 銅鑼灣美甲店出讓美甲枱,櫈,美甲工具,gel,甲油
出讓美甲枱(已裝吸麈機)

甲油
gel
有意請send message for me

作者: michellechung    時間: 2012-9-14 15:23
標題: 銅鑼灣美甲店頂讓(連客底,裝修,工具)
我有興趣頂做,michellechung61@yahoo.com.hk
作者: mhfc    時間: 2012-9-20 18:41
請問出售晒未?如未,請聯繫我,謝謝!!!!
作者: sasabb522    時間: 2012-10-12 16:30
標題: 回復 #1 bigwoman 的帖子
想問賣咗未,有意請電68919866
作者: Karlyleung    時間: 2012-10-12 19:35
重有gel嗎??????
作者: Ceres    時間: 2012-10-14 02:50
有兴趣,有相睇嗎?$$$???tel:93370083
作者: miffytsang    時間: 2012-10-27 02:13
沒工作的美甲師注意~~ 本店現招聘"全職"美甲師1名哦 ♥

#石硤尾區MTR直到
#最少有1年於美甲店工作經驗
#懂得修甲, gel手+腳甲(延長及拆甲) , 少量畫花 及雕花
#守時
#每月有6天休假
#可包薪 / 人工+拆佣
#有花紅
#有7天大假
** 當然是有客底經驗多為優先**
人工可達$8000-$11000

有意打電話給我見工吧 90315701 !! :3
作者: abbz    時間: 2012-11-9 17:40
請問有冇相????
有冇美容椅/床/不锈钢垃圾桶出租? 想租4日13/11-16/11, 請盡快回覆, 謝謝!!
作者: butterfly_house    時間: 2012-11-22 21:03
你好~~我想要美甲枱重有冇有冇相睇呀~~大約有幾大張呀~~
作者: anky    時間: 2012-11-23 04:01
標題: hi hi
請問出售晒未?如未,請聯繫我,謝謝!!!!
whatsapp:97481408
email:c.t1628@yahoo.com.hk
作者: butterfly_house    時間: 2012-11-27 15:28
請問你美甲枱嗎,有幾大張,有相睇嗎64767007

歡迎光臨 美容院,美容課程,美容化妝品批發,護膚品,美容學校資訊 (http://www.yesbeauty.com/) Powered by Discuz! X3.4